Πρωινό Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου
Article_full_dsc07444

Ετοιμάζομαι για την επόμενη τάξη!

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού.

 

Στην διάρκειά του, σε ομαδικές δραστηριότητες , οργανωμένες με βασικό κριτήριο τις κοινές εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν λεκτικές και πρακτικές δεξιότητες, ώστε να ξεκινήσουν οργανωμένα και με αυτοπεποίθηση την επόμενη τάξη.

 

Ενισχύουμε υπολογιστικές δεξιότητες, αριθμητικές έννοιες και γλωσσικές δεξιότητες με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Εξασκούμαστε σε επιτυχημένα μοντέλα οργάνωσης μελέτης και βλέπουμε τη διδασκαλία και την εκμάθηση με άλλο μάτι, μέσα από τη βιωματική εκπαίδευση και τη χρήση πολυαισθητηριακής μέθοδου. Καθημερινές δραστηριότητες όπως η έρευνα, η μελέτη θεμάτων που ενδιαφέρουν τα παιδιά, η μαγειρική και πολλές άλλες, ειδικά προσαρμοσμένες με σκοπό την εκμάθηση συγκεκριμένων γνωστικών αντικειμένων (π.χ. διαίρεση, κλάσματα, ορθογραφία ρημάτων κ.ά), μας μαθαίνουν μαθηματικά, εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας, και ενισχύουν το λεξιλόγιο και την έκφραση μας ευχάριστα!

 

Ωράριο: 9:00-13:00 καθημερινά

 

Σχεδιασμός και εποπτεία προγράμματος από εκπαιδευτική ψυχολόγο, λογοπεδικό και εργοθεραπεύτρια.

 

Πληροφορίες και κρατήσεις στο email: logosepikinonia@gmail.com και στα τηλέφωνα 6974059159 και 2105725295 (απογευματινές ώρες από 27 Αυγούστου).

Αρχεία

Πίσω στα άρθρα