Λειτουργούμε κανονικά: Οδηγίες για μετακίνηση
Article_full_dsc07439

ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

1. Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία οι κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεις, όπως η μετάβαση του θεραπευομένου στον λογοθεραπευτή προβλέπονται με το έντυπο Β.

· Για τις εν λόγω μετακινήσεις παιδιών, εφήβων και ενηλίκων θεραπευομένων πρέπει να συμπληρωθεί το πεδίο «Β1 – Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία» σε μία από τις 3 επιλογές: α) SMS στο 13033, β) εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, γ) χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, στα οποία αναφέρονται: Όνομα/Επίθετο, Διεύθυνση Κατοικίας, Λόγος μετακίνησης που εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού, Ημερομηνία, Ώρα.

· Οι συνοδοί/γονείς συμπληρώνουν το πεδίο « Β 4- Κίνηση για παροχή βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη» σε μία από τις 3 επιλογές: α) SMS στο 13033, β) εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, γ) χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, στα οποία αναφέρονται: Όνομα/Επίθετο, Διεύθυνση Κατοικίας, Λόγος μετακίνησης που εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού, Ημερομηνία, Ώρα.

2.Σε κάθε περίπτωση θεραπευόμενος και συνοδός κατά την μετακίνησή του θα πρέπει να έχουν μαζί του το γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail ή βεβαίωση του λογοθεραπευτού όπου αναγράφεται η ημέρα, η ώρα της συνεδρίας καθώς και η διεύθυνση του ιδιωτικού γραφείου του Λογοθεραπευτή.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν σταλεί ερωτήματα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για περισσότερες διευκρινίσεις

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών

Αρχεία

Πίσω στα άρθρα