Εντατικά θεραπευτικά προγράμματα
Article_full_dsc_0095

Κατοικείτε σε απομακρυσμένη επαρχία; Μένετε κάπου που η πρόσβαση σε λογοθεραπευτή/ ψυχολόγο/ εργοθεραπευτή είναι δύσκολη έως και αδύνατη; Εχετε όμως τη δυνατότητα να έρχεστε που και που στηνΑθήνα και να κάθεστε λίγες μέρες κάθε φορά με το παιδί σας;

Μπορεί να έχουμε τη λύση για εσάς! 

Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να εκτελέσουμε εντατικά θεραπευτικά προγράμματα (blocks). To παιδί έρχεται με τον γονιό στον χώρο μας και κάνει εντατικά θεραπευτικές συνεδρίες. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε στενά με τον γονιό ώστε να τον ενδυναμώσουμε και να γίνει "συνθεραπευτής". Οταν πια είσαστε στο σπίτι σας, συνεργαζόμαστε στους κοινούς μας στόχους  χρησιμοποιώντας βίντεο και συμβουλευτική διαδυκτιακά. Στην επόμενη επίσκεψή σας στην Αθήνα, επαναξιολογούμε το παιδί, ανανεώνουμε τους στόχους μας και δουλεύουμε εντατικά ως προς την εκ νέου ευαισθητοποίησή του σε αυτούς κ.ο.κ.!

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα έχει δουλέψει με επιτυχία με παιδιά από πολύ διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας!

Εαν ενδιαφέρεσθε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία μας στο τηλ.: 210 5725295, απογευματινές ώρες. Ζητήστε να μιλήσετε με την κα Σοφία Βαγενά, υπεύθυνη των θεραπευτικών προγραμμάτων του κέντρου μας.

Τώρα πρωτοπόροι και στον θεραπευτικό τουρισμό!   

Αρχεία

Πίσω στα άρθρα